Str. Principala, nr. 66, Sat Izvoru Comuna Vanatorii Mici, Jud. Giurgiu
L-D : 00.00 - 24.00 Deschis Non Stop

Politica de confidentialitate

Politica privind confidențialitatea datelor

Site-ul este deținut și administrat de SPITALUL T.B.C. IZVORU, cu sediul în str. Principală, nr. 66, Sat Izvoru, Com. Vânatorii Mici, Judetul Giurgiu. Pentru a urmări mai ușor informațiile, trebuie să știi că ne putem referi la instituția noastră folosind termenii „SPITALUL T.B.C. IZVORU”, „nouă”, „nostru” etc, iar la tine, ca utilizator și vizitator al site-ului, folosind termenii „utilizator”, „dumneavoastră”, etc.

Această politică descrie informațiile pe care le colectăm atunci când vizitați https://www.spital-izvoru.ro.

Prin utilizarea acestui site web, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor dumneavoastră personale (în cazul în care acestea sunt furnizate) în conformitate cu această

politică.

Site-ul poate conține legături către și de pe site-uri web. Dacă urmați un link către oricare dintre aceste site-uri web, rețineți că acestea au propriile politici de confidențialitate. SPITALUL T.B.C. IZVORU nu are nicio responsabilitate sau răspundere pentru aceste politici sau modul în care aceste site-uri web își gestionează datele. Verificați aceste politici înainte de a trimite orice informații personale acestor site-uri.

Informațiile colectate si durata de stocare
În cazul în care utilizați site-ul nostru, vom colecta și procesa următoarele date personale

despre dumneavoastră:

• Informații pe care ni le oferiți atunci când ne transmiteti o solicitare prin intermediul adresei de e-mail. Informațiile pe care ni le furnizați pot include numele, adresa de e-mail, numărul de telefon, etc.

• Stocarea datelor de natura personală se realizeaza pe servere din Romania si se face atata timp cat avem consimțămȃntul dumneavoastră.

Cum utilizăm datele personale pe care le furnizați sau le colectăm

Folosim datele personale despre dumneavoastră în următoarele moduri:

• datele personale furnizate de dumneavoastră prin intermediul adresei de e-mail vor fi folosite în scopul procesării cererilor dumneavoastră. Prin trimiterea solicitării sunteți de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastră de către SPITALUL T.B.C. IZVORU .

Accesați datele dumneavoastră personale

Aveți dreptul să cereți o copie a informațiilor deținute de noi prin formularea unei solicitări de acces. Pentru a solicita o copie a datelor deținute despre dumneavoastră sau pentru a vă actualiza informațiile, contactați SPITALUL T.B.C. IZVORU la adresa de email

dpo@spital-izvoru.ro .

Datele de natura personalǎ deținute de către SPITALUL T.B.C. IZVORU sunt supuse condițiilor din Regulamentul UE 679 /2016 care oferă persoanelor vizate dreptul de acces la toate tipurile de informații înregistrate, deținute de operatorul de date, sub rezerva anumitor limitări.

Drepturile persoanei vizate

Conform Regulamentului 679 /2016 – GDPR, aveţi dreptul de a solicita SPITALUL T.B.C. IZVORU, în calitate de operator de date de natură personală, rectificarea, ştergerea sau restricţionarea prelucrării datelor personale referitoare la dumneavoastră.

Dreptul de a depune o plângere în faţa Autorităţii de supraveghere

Conform Regulamentului 679 /2016 – GDPR, aveți dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Mai multe detalii se pot obține accesȃnd adresa http://www.dataprotection.ro/.